Viking Grace Spa & Wellness

Viking Lines nya fartyg, Viking Grace, startade sina turer på Östersjön i början av år 2013. Passagerarna kan nu njuta av kryssningar och dagsturer mellan Stockholm och Åbo. Ombord på moderna Viking Grace finns ett flertal events och aktiviteter att ta del av. En av dom är fartygets spa- och wellnessavdelning.

En avkopplande oas

På Viking Graces spa- och wellnessavdelning kan man njuta av bastu, jacuzzi, snögrotta och ett flertal behandlingar i en avslappnande atmosfär. Med ett brett utbud samt en vacker utsikt över skärgården erbjuder Viking Graces spa- och wellnessavdelning en fantastisk upplevelse för hela familjen.

Behandlingar, bastu & snögrotta

Terapeuterna som arbetar ombord på Viking Grace erbjuder passagerarna femton olika behandlingar för händer, fötter, kropp och ansikte. Produkterna som används under behandlingarna kommer från det italienska Comfort Zone, som tillverkas ekologiska produkter av hög kvalitet. För att inte missa chansen att få koppla av en stund kan man förboka behandlingen, antingen online eller ombord på fartyget. Förutom de härliga behandlingarna kan man njuta av två stora jacuzzin som har vacker utsikt över havet. Den som gillar att basta kan välja mellan vanlig bastu samt ång- och örtbastu. När man bastat klart kan man besöka snögrottan. Där är det meningen att man ska kunna svalka av sig i en temperatur på två minusgrader.

Lyxa till det

Spaavdelningen har dessutom en bar där den som vill kan köpa bland annat ett glas vin eller en färsk smoothie. Dessutom finns det möjlighet att boka en av fartygets två VIP-kabinetter som består av en egen jacuzzi och bastu som har plats för totalt sex personer. Vid bokning av en VIP-kabinett ingår även bruk av snögrottan samt ång- och örtbastun som är öppna för alla spagäster.

Birka

Även konkurrenten Birka Cruises har spaavdelning på sina kryssningar. För den som vill skämma bort sig ordentlig, finns det lyxiga ”Panorama Spa”. Vid resa med Birka körs anslutningsbussar av Söne Buss.