MSC Cruises erbjuder vinterkryssningar från Kuba

Om du letar efter resmål i vintern kanske en familjekryssning kan vara något som passar! Nu har MSC Cruises börjat erbjuda fantastiska kryssningar från Kuba. Den nya rutten består av en kryssning på 7 nätter med stopp i Jamaica, Caymanöarna och Mexiko

De första två nätterna spenderas i Havanna, Kubas huvudstad, i det helt nyrenoverade fartyget MSC Opera. Där får gästerna möjlighet att utforska staden på egen hand tills att det är dags för kryssningen att börja.  Därefter reser båten till Montego Bay på Jamaica, sedan staden Georgetown på Caymanöarna och slutligen blir det ett stopp i Cozumel i Mexiko. Därefter återvänder båten till Havanna för att avsluta kryssningen.

- Vi har de senaste åren märkt av ett allt större intresse för kryssningar i väst och är glada att ytterligare kunna bredda vårt kryssningsutbud i Karibien med utgångspunkt från en så spännande destination som Kuba, säger Claes Tamm, VD på MSC Cruises i Skandinavien, i ett pressmeddelande.

Den första kryssningen avgår den 22 december från Havanna i Kuba. Sammanlagt planeras 16 veckokryssningen enligt den ovan beskrivna rutten. Priset för kryssningen börjar på 4 459 kr per person för en insidehytt, inklusive helpension.